Zangles Tilburg

Zangles Tilburg

Zangles Tilburg en Omstreken – Direct je favorieten liedjes leren zingen vanaf Je 1e Les!

Ben jij op zoek naar een bevoegd docent voor zanglessen in Tilburg of omgeving? Ben jij op zoek de beste zangdocent(e) zodat je lekker voor jezelf kunt zingen of in een band of musicalproductie? Lees dan zeker verder…

Leren zingen is voor iedereen, jong en oud!   Vanuit onze muziekschool gevestigd in Berkel-Enschot, aan de rand van Tilburg, verzorgen we al bijna 17 jaar zanglessen voor voor jong en oud.  Voor beginners, gevorderden en opkomende talenten. 

leren zingen tilburg

Waarom zangles nemen bij Muziekschool DePiano?

Onze zangdocenten zijn ervaren docenten afgestudeerd aan een professionele opleiding in de muziek zoals de Tilburgse Rockacademie of de Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Als je beginner bent, starten we met het leggen van een goede basis, zodat je o.a. techniek en snelheid ontwikkelt. Je krijgt les op maat en je begint vanaf je 1e kennismakingsproefles meteen met zingen.

Aankomend talent?

zangles voor talenten

Ben jij iemand die graag op het podium staat, in een musical speelt of wil performen of daar beter in wilt worden?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Muziekschool DePiano heeft diverse talenten afgeleverd in de muziek-, en theaterwereld.  Denk aan:   The Sound of Music, Kinderen voor Kinderen, Junior songfestival, de Tilburgse Revue, Efteling theater en meer.
Wil je meer weten over de talentclass zanglessen?  Neem dan contact op via ons contactformulier.

Van wie krijg ik Zangles?

Op dit moment zitten we wegens enorme drukte voor de rest van dit schooljaar vol.
Wil je graag verzekerd zijn van een lesplek vanaf 2019/2020?

Meld je dan vrijblijvend hieronder aan op onze wachtlijst.  We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.  Ook als er extra ruimte mocht vrijkomen in het huidige cursusjaar.