Online Pianoles Tilburg – Pianolessen op maat voor Jong en Oud!

pianoles tilburgPianoles Tilburg voor iedereen – Beste (aankomend) pianisten, toetsenisten, muzikanten, kinderen, opa, oma!

Hoi Mijn naam is René Knops, vader, pianist, keyboard fanaat, leraar, koffie liefhebber, Spanje liefhebber & mountainbike fanaat.

Update: 2020:  Ben je op zoek naar goede en leuke pianolessen van Rene?
Dat kan vanaf nu ook ONLINE!   AL meer dan 10,500 cursisten zijn je voorgegaan.    Online pianolessen volg je gewoon veilig vanaf je eigen huis in eigen tijd en tempo en is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Ben je benieuwd hoe dat nu werkt?  Bekijk een voorbeeld video van Rene

Wil je graag eens kennismaken met online pianolessen?

Klik dan hier en probeer 10 gratis proeflessen >>>

Wil jij graag piano (of keyboard) leren spelen en ben je op zoek naar een pianoles voor uw kinderen of uzelf?  Vanaf 6 jaar is uw kind bij ons welkom.  Bent u woonachtig in Tilburg of omstreken, dan zijn wij misschien wel het goede adres voor jou om je (beter) piano of keyboard te leren spelen.

Pianoles voor iedereen

  • Als je nog nooit piano hebt gespeeld
  • Als je geen noten kunt lezen
  • Als je goed speelt, maar nog beter wilt worden
  • Als je pianist wilt worden
  • Als je heel jong bent
  • Als je al ouder bent

Vernieuwend Lesmateriaal & Tools

Muziekschool DePiano Tilburg  loopt voorop in het piano onderwijs in Nederland en Belgie. We maken gebruik van de verschillende lesmethodes en de modernste technieken en hulpmiddelen.

Je leert alles wat je nodig hebt aan techieken om snel je favorieten liedjes te spelen.

Alles is mogelijk: van de laatste hits van Coldplay of Adele tot de klassiekers van Mozart of Chopin.  En natuurlijk hoef je geen ” Mozart”  te zijn om piano te leren spelen…

piano leren spelen tilburg

Les Op Maat!

Het maakt niet uit hoe oud je bent, wat je niveau is (beginner of gevorderd), van wat voor muziek je houdt….   We werken altijd op basis van jou persoonlijke wensen en stellen op basis hiervan een persoonlijk lesplan op.

Geen (verplichte) examens.

Hier bij Muziekschool De Piano staat plezier in muziek voorop.

Pianolessen of keyboardlessen volgen bij ons, betekent, op een ontspannen maar muzikaal verantwoorde wijze leren musiceren.

Dus je hoeft geen verplichte examens te volgen, maar bepaalt ZELF samen met je docent welke muziek je wilt leren spelen.

Van Wie Krijg ik Pianoles?

pianodocent rene knops

Pianoleraar Rene Knops

Hallo, mijn naam is René Knops, eigenaar van Muziekschool DePiano en oprichter van Pianolesvanrene.nl waar ik mensen via het internet piano leer spelen.

Of via mijn youtubekanaal yesonlinepianoles, nu met meer bijna half miljoen weergaves.

Piano spelen doe ik al vanaf mijn 10e jaar, en nu 32 jaar later geniet ik nog elke dag van piano spelen.

En daarnaast geef ik inmiddels meer dan 20 jaar pianolessen en heb inmiddels duizenden lesuren aan ervaring met leerlingen in de leeftijd van 4 tot 82 jaar.

Mijn doel is om jou te laten ervaren hoe mooi muziek, en piano spelen kan zijn… 

door samen naar de mogelijkheden van het instrument te kijken maar ook om je zo snel mogelijk je favorieten liedjes te leren spelen.

  • Wil je van bladmuziek leren spelen?
  • Speel je liever alleen met akkoorden?
  • Ben je beginner of gevorderd?

Geen probleem!  Ik help je graag persoonlijk verder.

Ben je nieuwsgierig naar onze lessen?  Vraag dan eens een vrijblijvende proefles aan.  De 1e les krijg je gratis van me!

Meldt je hieronder aan voor je 1e pianoles, en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om je les in te plannen.  (Geef ook even aan wat je voorkeurstijd/dag is).