Gitaarles Tilburg en Omstreken –  Direct Gitaar Leren Spelen Vanaf Je 1e Les!

gitaarles tilburgGitaarles Tilburg – Ben jij op zoek naar gitaarles of een gitaardocent?
Woon je in de omgeving van Berkel-Enschot, Tilburg of omstreken?

Gitaar leren spelen is voor iedereen, jong en oud!

Vanuit onze muziekschool gevestigd in Berkel-Enschot, aan de rand van Tilburg, verzorgen we al bijna 17 jaar gitaarlessen voor voor jong en oud.

Voor beginners en gevorderden.  Je kunt bij ons elektrisch gitaar of akoestisch gitaar leren spelen.

Onze gitaardocenten zijn ervaren docenten afgestudeerd aan een professionele opleiding in de muziek zoals de Tilburgse Rockacademie of de Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Als je beginner bent, starten we met het leggen van een goede basis, zodat je o.a. techniek en snelheid ontwikkeld.

Je krijgt les op maat, en we proberen je zo snel mogelijk je favoriete songs te leren spelen.

Je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden.  We nodigen je (of uw kind) graag uit voor een gratis vrijblijvende proefles om dit zelf te ervaren.

Van Wie Krijg Ik Gitaarles?

gitaarles tilburgDani Luka Bos –  – Gitaardocent bij Muziekschool DePiano

Hallo! Mijn naam is Dani Bos, ik ben twintig jaar oud en ik studeer voor docent muziek op Fontys Hogeschool Voor de Kunsten, hierbij bespeel ik als hoofdvak een van de mooiste instrumenten ter wereld… Namelijk de gitaar!

Op vrij jonge leeftijd ben ik begonnen gitaar te spelen, ik ben begonnen op de oude gitaar van mijn vader, al snel daarna ben ik op les gegaan en dat heeft er na een aantal jaar voor gezorgd dat ik dus op een muziek opleiding studeer.

Ik geef ook al een hele tijd gitaar lessen, ik vind het erg mooi om te zien hoe leerlingen, op wat voor een leeftijd dan ook, zo veel ontdekken en leren over de gitaar.

Voor mij is het erg belangrijk dat een leerling het altijd naar zijn/haar zin heeft, tijdens de lessen maar ook met het oefenen thuis.

In mijn lessen probeer ik daarom altijd zo goed mogelijk aan te sluiten op wat een leerling al kan en wat de leerling graag zou willen leren.

Op deze manier zie ik altijd al snel vooruitgang en spelen leerlingen binnen de kortste keren met hun favoriete nummers mee.

Zie ik jou binnenkort ook met je favoriete nummers mee spelen? 

Lijkt het je leuk om eens een gitaar vast te houden en kennis te maken met mij?

Meld je dan hieronder aan voor een gratis vrijblijvende proefles gitaar.