Vanaf het nieuwe jaar starten we met piano- en keyboardles op zaterdagochtend. Je krijgt les van onze 6e enthousiaste docent Marijn! 🤩🎶 Dus wil je nog snel Jingle Bells leren spelen? Kom dan op 21 december of 11 januari langs voor een gratis proefles. Meld je aan via info@toonaangevend.com. Delen mag, tot snel! 🎄🎹

Toonaangevend neemt Muziekschool DePiano over
Muziekschool Toonaangevenduit Berkel-Enschot, dat vorig jaar zijn 15-jarig bestaan vierde, neemt per 1 augustus 2019 Muziekschool DePiano over van René Knops. Na 18 jaar muziekonderwijs te hebben gegeven in Berkel-Enschot, gaat hij samen met zijn gezin een nieuwe uitdaging aan in Spanje. Eigenaar Jeroen Granneman neemt het levenswerk van René over en breidt hiermee zijn muziekschool Toonaangevend uit. 

Dé muziekschool van het dorp
Zowel de leerlingen als de docenten verhuizen mee. Het motto van René ‘plezier in muziek voor iedereen’ staat natuurlijk voor Toonaangevend ook voorop en zal altijd het belangrijkste blijven.

Naast deze uitbreiding gaat muziekschool Toonaangevend ook verhuizen. Met twee prachtige lesruimtes betrekken zij vanaf augustus het oude pand van Rijschool Kleijngeld, aan de Kerkstraat 45 in Berkel-Enschot. Met al deze mooie stappen is Toonaangevend straks dé muziekschool van het dorp! 

Volledig pakket
Na de zomervakantie kun je uit veel meer instrumenten kiezen. Naast piano, keyboards, songwriting en DJ-Producing worden nu ook officieel muziektheorie, klarinet, saxofoon, gitaar en basgitaar toegevoegd aan het assortiment. Hierdoor werken we straks met maar liefst vijf enthousiaste muziekdocenten bij Toonaangevend. 

Gratis proefles?
Vul dan onderstaand formulier in. Je krijgt binnen een dag een reactie.